Certified Refurbished

Certified Refurbished izdelki, ki jih prodajamo pri PoceniPrenosniki.si izvirajo iz večih naslovov. Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme zgodi, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat, ko zapustijo tovarno se ne morejo vrniti nazaj, zato so preusmerjeni k prodajalcem "Certified Refurbished" programa.

"Certified Refurbished" program vsebuje tudi izdelke, ki so višek proizvodnje ali so se jim med transportom poškodovale embalaže.

V "Certified Refurbished" programu so tudi izdelki, ki so bili v trgovinah na policah kot razstavni eksponat ali so bili DOA (dead on arrival). Vsi ti izdelki so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi izdelki. Pri teh izdelkih se dopuščajo manjše kozmetične napake (praske,…).

Pozivamo vas, da pristopite k ustvarjanju prijaznejšega informacijskega okolja v Sloveniji, saj vas poslovanje z nami na "Certified Refurbished" programu uvršča med ekološko osveščene partnerje!